Mitä tämä klubi tuo tapahtumapaikalle:

 

- Uuden ja erilaisen klubikonseptin

- Lava-, valo- ja äänitekniikan

- Kovatasoiset artistit

- Some- ja streetmarkkinoinnin

- Promotiimin streetmarkkinointiin

- Graafisen suunnittelun ja toteutuksen

- Digitaaliset ja fyysiset mainokset

- Markkinointimateriaalit

- Sään salliessa promootio pop up- tapahtuman

 

BERMUDA

Klubi Konseptina

 

Mielenkiintoinen, uusi tapahtumakonsepti, joka yhdistää full on- clubituksen ja pakopelien kaltaisen illan yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

 

Bermuda on pitkän tapahtumatuotannon kokemuksella yhteen laadittu suunnitelma, joka palvele laaja- alaisesti asiakkaita, joilla on eri mieltymyksiä ja odotuksia clubi- illan suhteen. Konseptissamme olemme ottaneet myös vakavasti huomioon ravintolan kannalta sen, että hyvän ja tuottavan illan varmistamiseksi, asiakkaat halutaan mahdollisimman aikaisin paikalle ja viihtymään pitkään ravintolassa. Tapahtuman tuottaa EggHeadStudio yhteistyössä Club Afterlife- clubikonseptin kanssa, joten visuaalinen ilme ylittää odotukset.

 

Tuotamme tapahtumat yksilöidysti jokaiselle asiakkaallemme. Toteutamme lava- ja äänitekniikan sekä markkinoinnin ravintolaan toimivaksi. Audiovisuaalinen tuottajamme vastaa digitaalisesta markkinoinnista ja loihtii jokaiseen tapahtumaan upeat grafiikat ja mainosvideot. Markkinoinnissa mukana EggHeadStudion AV- tuotannon ammattilaiset sekä oma promotiimimme, jolla on kokemusta some- ja streetmarkkinoinnista jo vuodesta 2010 lähtien.

 

Musiikista vastaavat clubin omat residentit, joilla on pitkä ja vankka kokemus clubirintamalla, sekä vierailevat artistit. Musiikkitarjonta tapahtumassa on laaja, joka painottuu elektroniseen musiikkiin. Genrenä pääosin tech-, bass-, balearic-, funky-, deep-, minimalhouse sekä techno. Otamme konseptina huomioon ravintolan asiakaskunnan, heidän mieltymykset ja määritämme musiikkityylit sen mukaan.

 

Club Bermudan erikoisuus on illan aikana järjestettävä kilpailu. Ideana on arvoituksia ratkoen selvittää Qr-koodin olinpaikka, jonka lukemalla pääsee seuraavaan arvoitukseen. Jokaisessa arvoituksessa on 1 kuvapala joka tallennetaan puhelimen muistiin sekä ohjeet seuraavan arvoituksen ratkaisuun. Viimeinen arvoitus vie tapahtumajärjestäjän luo, jolle näyttämällä arvoitusten kaikki 9 kuvapalaa, voittaa itselleen illan pääpalkinnon. Palkinto voi olla loossi juotavineen, liput festareille tai muuta kivaa. Tämä aktiivinen clubi- ilta on saanut hyvin mielenkiintoa asiakkailta.

 

Skaba järjestetään niin, että sen aloitus ajankohta on klo 23:00. Tämä kannustaa asiakkaat saapumaan tapahtumapaikalle hyvissä ajoin ja sillä saamaan ravintolan kassavirran käyntiin. Itse skaban lähtölaskenta (1h) laitetaan tapahtumapaikalle screeneille pyörimään klo 22:00 jonka jälkeen ruudulle jää kilpailun ohjeet, niin että tietämättömätkin asiakkaat saattaisivat tästä kiinnostua. Kilpailu ei siis ole pakollinen asiakkaille, vaan tarkoituksena on tarjota jotain spesiaalia niille, ketkä haluavat muutakin kuin hyvää musiikkia.

 

Jos tapahtuma herätti mielenkiintosi ja toivot meidän tuovan juuri tämän klubikonseptin ravintolaasi tai saada lisätietoa,

jätä yhteydenottopyyntö.

Takaisin esittelyihin

info@eggheadstudio.fi