PRESENT

 

RAKKAUDESTA LAJIIN!

 

Luomme tapahtumia, jotta voimme olla mukana toteuttamassa unohtumattomia muistoja.

Tapahtumissamme on ominaista upeasti toteutetut lavasteet, tarkka ja jykevä äänentoisto ja ennenkaikkea yleisölle luotu unohtumaton tapahtumakokemus! Kehitämme aina ideoitamme clubirintamalla, tuoden yleisölle uusia ja mielenkiintoisia tapahtumakonsepteja. Tarkoituksenamme on ottaa mukaan ja tuoda esille myös suurelle massalle tuntemattomia artisteja, jotka pääsevät loistamaan hyvissä puitteissa taidoillaan.

 

Emme tee näitä tapahtumia itsemme tai rahan takia, vaan haluamme tuoda innovatiivisia ideoita esille ja luoda unohtumattomia kokemuksia ihmisille. 

2.6.2018

 

Täysin uusi ja mysteerinen clubikonsepti taatulla Club Afterlife & EggHeadStudion laadulla. 

Illan aikana voi yrittää ratkaista sarjan arvoituksia, josta ensimmäisen oikean vastauksen ilmoittanut voittaa palkinnon itselleen ja seurueelleen. Arvoituksen ratkaiseminen saattaa viedä aikaa, joten paikan päälle kannattaa tulla heti ovien avauduttua. Tapahtumapäivään asti sivuillemme saattaa ilmestyä vihjeitä, jotka voivat auttaa arvoituksien ratkaisemisessa. Tykkää, seuraa ja tule paikanpäälle!

Tapahtuman musiikkigenre on laaja, josta pääosin tech-, bass-, deep- ja minimalhouse sekä techno. 

Säiden salliessa pihalla voi fiilistellä illan musiikkitarjontaa klo 17:00 alkaen. Silloin on myös mahdollista napata itselleen DJ:n lähettyviltä flaijeri, jolla on rahanarvoisia etuja kyseiselle illalle.

Paikan auettua bileet lähtevät heti käyntiin, musiikista vastaavat upeat soittajat; DeeAa, Sofron, Aleks J sekä TimothyAlvarez.

Tervetuloa kokemaan astetta spesiaalimpi clubi-ilta!

info@eggheadstudio.fi